KERSTMARKT OUDE KERK NAALDWIJK 2018

Op 7 en 8 december j.l. was er voor de 15 e keer de kerstmarkt in de Oude Kerk. Ondanks het slechte weer op vrijdag was de publieke belangstelling groot. Het was gezellig en sfeervol. We kunnen dan ook terugzien op een succesvol evenement. 30 kramen waren er verhuurd en bijna allen waren tevreden met hun resultaat. Ook de kramen die bemenst werden door onze eigen vrijwilligers vonden veel aftrek: de horeca; kaarten van Arnold en Paula, 2 e hands kerstartikelen; enveloppentrekken; de loterij en de wensboom.

De winnaars van de loterij zijn:

Marjan Uittenbroek (rondleiding 2 e Kamer voor 5, aangeboden door kamerlid Arne Weverling)

Ineke Poleij (schaatsclinic voor 6 op de Uithof, aangeboden door Diane Voskamp)

Sylvia Middelburg (lunchbon bij Koppert Cress voor 4, aangeboden door Diane Voskamp)

Spruijt (zonnebril, aangeboden door van Daalen optiek)

Ine van Spronsen (bon, aangeboden door restaurant Fratelli)

Bregje vd Heijde (houten kerstboom, aangeboden door Robin Sentse)

Trees van Hoek (houten kerstboom, aangeboden door Robin Sentse)

G.vd Wel (opgemaakte vaas, aangeboden door Diane Vijverberg bloemen)

Joke vd Bos (bon, aangeboden door Multivlaai)

Jolanda Schaap (bon, aangeboden door Multivlaai)

Janette  ? (2  toegangskaarten voor Oude Kerk Klassiek)

Trees vd Hoeven ( 2 toegangskaarten voor Oude Kerk Klassiek)

Esmée Voorberg (2 toegangskaarten voor Oude Kerk klassiek)

Ab Boekestein (2 toegangskaarten voor Oude Kerk Klassiek).

De wensboom was er nu voor de 2 e keer. Hiervoor kan men een kaartje invullen met naam en adres en in de kerstboom hangen. Je kan je eigen naam invullen, maar ook de naam van een ander, die je een kerstpakket gunt. Dat kan met afzender, maar ook anoniem. 4 kerstpakketten waren er en de gelukkigen zijn: Linda Sentse; Claudia vd. Voorn; Martijn van Erven en Annie van Hoeven. Iedereen heeft zijn of haar prijs inmiddels gekregen.

De maandag na de kerstmarkt is men reeds begonnen met het vernieuwen van de oprit naar het koor in de kerk. Die is ooit aangelegd als tijdelijke noodvoorziening. Deze oprit is nodig aan vervanging toe en besloten is om de opbrengst van de kerstmarkt hieraan te besteden.

Besloten is ook om in 2019 weer een kerstmarkt te organiseren en wel op 6 en 7 december.

FACEBOOK pagina Kerstmarkt

De meest actuele informatie omtrent onze kerstmarkt wordt toegevoegd aan onze facebook pagina: www.facebook.com/KerstmarktOudeKerkNaaldwijk . Wilt u meer informatie, e-mail me dan. Ik ben Marjo van Erven, marktmeester, kerstmarktoudekerk@hotmail.com