FACEBOOK pagina Kerstmarkt

De meest actuele informatie omtrent onze kerstmarkt wordt toegevoegd aan onze facebook pagina: www.facebook.com/KerstmarktOudeKerkNaaldwijk. Wilt u meer informatie, e-mail me dan. Ik ben Marjo van Erven, marktmeester, kerstmarktoudekerk@hotmail.com

KERSTMARKT OUDE KERK NAALDWIJK 2018

Deze 15e kerstmarkt in de Oude Kerk zal plaatsvinden op vrijdag 7 en zaterdag 8 december a.s. De openingstijden zijn anders dan andere jaren. Gebleken is dat de vrijdagavond steeds minder in trek is, terwijl men op de vrijdagmiddag steeds vroeger komt. Dus is besloten om op vrijdag van 12.00 – 18.00 uur open te zijn. Op de zaterdag verschuift de sluitingstijd naar een uur later, dus op zaterdag van 11.00 – 17.00 uur open. Beide dagen 6 uur open.
Ook is er een andere marktmeester. Na 12 jaar heeft Gerard van Daalen besloten om het stokje over te geven. Gerard ook langs deze weg hartelijk dank voor alles.
Marktmeester is nu Marjo van Erven. Zij is dus de centrale persoon als het gaat om de verhuur van de kramen. Ze is te bereiken voor informatie over en aanmelding van verhuur van de kramen; via de mail KerstmarktOudeKerk@hotmail.com of tel.nr. 0641734918.

FACEBOOK pagina Kerstmarkt

KERSTMARKT OUDE KERK NAALDWIJK 2018