FACEBOOK pagina Kerstmarkt

De meest actuele informatie omtrent onze kerstmarkt wordt toegevoegd aan onze facebook pagina: www.facebook.com/KerstmarktOudeKerkNaaldwijk. Wilt u meer informatie, e-mail me dan. Ik ben Gerard van Daalen, marktmeester, kerstmarktoudekerk@hotmail.com

KERSTMARKT  OUDE  KERK  2016.

De op 9 en 10 december gehouden 13e kerstmarkt in de Oude Kerk is zeer succesvol geweest. We zijn er als commissie best trots op dat steeds meer mensen van buiten onze regio onze kerstmarkt weten te vinden. 13 jaar geleden zijn we begonnen met een kraampje of 10, waar we met eigen vrijwilligers wat gingen verkopen t.b.v. het onderhoud van de kerk. Na 1 jaar wilden er mensen een kraampje huren om hun eigen handel te verkopen en omdat er ruimte genoeg was konden we dat ook toestaan. Inmiddels kunnen er wel 3 oude kerken gevuld worden met kramen voor mensen die een kraam willen huren. Het valt voor marktmeester Gerard van Daalen niet altijd mee om te beoordelen wie wel en wie niet binnen onze criteria past. We willen diversiteit; kraamhuurders moeten niet concurrerend zijn met de kramen die we in eigen beheer hebben en we willen ook een echte kerst/wintermarkt zijn. Elk jaar zijn er ook diverse goede doelen die ruimte willen. Omdat het onderhoud van de Oude Kerk zelf het goede doel is, waar wij voor bezig zijn kunnen we daar helaas niet  teveel van hebben. Elk jaar geven wij één ander goed doel de gelegenheid om zich te promoten en wat te verkopen. Dit jaar was dat de Stichting Vaarwens.  De kramen in eigen beheer waren dit jaar:                                                                                                                                                         De kraam met kerststukken; de kraam met enveloppen trekken; de kraam met 2e hands kerstspulletjes; de kraam met kerstkaarten e.d. van de Oude Kerk zelf; de horeca en de loterij kraam. Met de kramen in eigen beheer zijn vooraf en tijdens de kerstmarkt zo’n 50 vrijwilligers in de weer geweest : de opbouwers en opruimers; de dames die de kerststukken hebben gemaakt en verkocht; degenen die in de kramen gestaan hebben; de figuranten; de horecamedewerkers; degenen die de muzikale omlijsting verzorgden en sponsors. Allemaal hartelijk bedankt!!