Curiosamarkt Oude Kerk NaaldwijkOp 27 en 28 september aanstaande wordt de jaarlijkse Curiosamarkt weer georganiseerd, de 41e editie! Er zijn die dagen veel enthousiaste vrijwilligers in touw. De voorbereidingen in de aanloop naar de Curiosamarkt worden getroffen door de commissie Curiosamarkt. Deze commissie bestaat uit Deo Wiskerke, Wout de Bloois, Jolijn v.d. Ende, Erik Knoppert, Arie van Spronsen, Willem Nowee, Marlies Boekestein, Mattanja Valk en Esther van Dijk. 

De loten voor de Grote Verloting zijn gedrukt en de eerste boekjes zijn reeds verspreid. Wilt u ook meedingen naar de Magimix Miniplus Keukenmachine met kookboek, verrekijker, nostalgische DAB+ (digitale radio), dinerbon of één van de andere mooie prijzen, dan kunt u één van de commissieleden aanschieten. Bellen kan natuurlijk ook: op de dag naar 06-24622335 (Arie van Spronsen) en ’s avonds naar 0174-626662 (Jolijn vd Ende). 

Op vrijdagmiddag 27 september gaan de deuren van de kerk aan het Wilhelminaplein om 15.00 uur open voor het publiek tot 21.00 uur ’s avonds (met een pauze van 18.00 – 19.00 uur). Zaterdag 28 september: 11.00 – 16.00 uur. 

In de sfeervolle ambiance van de Oude Kerk kunt u naar hartenlust snuffelen tussen de uiteenlopende snuisterijen, meubels, vintage, elektronica, serviesgoed, boeken, platen, speelgoed, kleding, schilderijen, etc. Gebruikte maar prima goederen voor een zacht prijsje op de kop tikken, wat wil je nog meer! Daarnaast kunt u een kansje wagen bij de verloting voor de BBQ-set of een envelop trekken in de populaire bakkersstand. Bij vertrek mag u zichzelf in de bloemenstand nog trakteren op een gezellig boeketje of plantje. De toegang is gratis. Graag tot ziens op de Curiosamarkt!