Hervormde Gemeente Oude Kerk Naaldwijk

Laatste update 21 december2014

Werkgroep Oude Kerk & Duurzaamheid
Een dagje zonder vlees
Wist u dat u door één avond geen vlees te eten u net zoveel CO2 bespaart als met een hele week geen auto rijden? Meer informatie www.eatgreen.nl.

Welkom! op de internetsite van de Hervormde Gemeente Oude Kerk Naaldwijk.

Op deze website vindt u in het menu bovenaan alle informatie over de activiteiten en wat haar beweegt (Vademecum II) van de gemeente onder ‘De Gemeente’ en over ‘de restauratie en herinrichting’ van de Oude Kerk onder Het Kerkgebouw.

Iedereen is van harte welkom bij de bijeenkomsten, soms is aanmelden nodig informatie hierover vindt u op de betreffende pagina's. Tot ziens.

Van de Oude Kerk Naaldwijk kunt u de volgende twee onderwerpen op de Regionale Internet TV bekijken.

Pinkstercantatedienst 2012 Johan Sebastian Bach

De Hervormde Gemeente Oude Kerk Naaldwijk heeft enkele malen per jaar een cantatedienst. De cantatedienst van 20 mei 2012 is live geregisteerd door de RITV.

Het betreft de Cantate 174 “Ich liebe den Höchsten von ganzem Gemüte” van J.S. Bach, o.l.v. Gerard Bal, de cantor-organist van de Oude Kerk Naaldwijk.

Klik <hier..> om de cantatedienst te zien en te beluisteren.

Koorstoel

Op de website van de RITV staat een leuk filmpje over de replica van onze historisch dekenstoel. Klik op <dekenstoel>.